Bulevardi 10

HIUSHUONE

Laatu & luonnonmukaisuus

 

Meillä käytössä olevat hiusväriaineet ovat ammoniakkittomia, tuoksuttomia ja mahdollisemman hellävaraisia iholle. Kiinnitämme tuotevalinnoissa huomiomme tekniseen laadukkuuteen ja  hellävaraisuuteen. Suosimme mahdollisimman luonnonmukaisia vaihtoehtoja, mutta tärkeintä on aina ammattimainen ja onnistunut lopputulos.

 

Lisäksi tarjoamme ekokampaamo-palveluita, kuten kasvivärjäyksiä sekä savi-, yrtti- ja merilevähoitoja hiuspohjalle. Tämän lisäksi ekokampaajamme sekoittaa kasvivärit luonnon hennasta ja yrteistä luonnonmukaisia hiusvärejä.

 

Taivaallisen rentouttava intialainen päähieronta kuuluu myös palveluihimme.

 

Me tarjoamme muodikkaat, yksilölliset leikkaukset ja värjäykset naisille sekä miehille!

Davines on Italialainen perheyritys, joka valmistaa laadukkaita hius- ja ihonhoitotuotteita. Tuotteet on valmistettu luonnon parhaimmista raaka-aineista ympäristöä vahingoittamatta. Davines-tuotteet ovat erittäin turvallisia, koska raaka-aineet ovat tarkkaan valittuja sekä tutkittuja. Tuotteita ei myöskään testata eläimillä.

Olaplex on alkuperäinen ja patentoitu kemiallinen keksintö ja kampaamoissa tarjottava uudenlainen lisäpalvelu, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Se antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista

Bulevardi 10:sta saat huippusuositun GHD:n muotoiluraudat. Tämä ikoninen brandi tekee erittäin laadukkaita tuotteita, joita on ilo käyttää ja jotka takaavat onnistuneen lopputuloksen.

MENU

VARAA AIKA

Bulevardi 10

 

Ajanvaraus & tiedustelut: 050 579 1293

 

Palvelemme Ma-Pe 9-18,

La sopimuksen mukaan.

 

Ekokampaamo Ma-Pe 9-18,

La ja iltaisin sopimuksen mukaan.

 

Käyntiosoite: Rovakatu 10 C1, 96200 Rovaniemi

Tietosuoja