Bulevardi 10

EKOHUONE

Ekokampaamopalvelut

 

 

Ekokampaajan palveluihin kuuluvat kasvivärit, erilaiset hiuspohjan hoidot, intialainen päänhieronta ja energialeikkaus.

 

Ekokampaamon palvelut voivat olla ratkaisu allergisoituneelle asiakkaalle, joka ei enää voi esimerkiksi värjätä omia hiuksiaan tavallisilla väreillä. Ekokampaaja tekee jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen kasvivärin asiakkaan toiveiden mukaan, värisävyiltään erilaisista punaisista ja oransseista tummempiin ruskeisiin ja mustaan. Kasviväreissä käytetään ainoastaan luonnosta saatavia aineita, kuten erilaisia yrttejä ja mausteita. Huomioithan, että kasviväreillä ei pysty vaalentamaan, mutta uusi ja valloittava mahdollisuus hiusten vaalentamiseen on ekologinen La Cordier savivaalennus. Lue lisää alempana.

 

Erilaiset hiuspohjan hoidot tehdään luonnon tuotteilla, eteerisillä öljyillä, öljyillä, savella tai merilevällä. Jokaiseen hoitoon kuuluu intialainen päänhieronta. Erilaisille hiuspohjan ongelmille, kuten hilseilylle tai rasvoittumiselle, on omat hoitonsa, ja aineet valitaan asiakkaan hiuspohjan mukaan. Hoitoon voi tulla vaikka mitään ongelmaa ei olisikaan, jolloin asiakas voi keskittyä täysin rentoutumiseen ja kiireen unohtamiseen arjen keskellä.

 

Energialeikkaus on kokonaisvaltainen hiustenleikkausprosessi. Leikkauksen alle tehdään aina intialainen päänhieronta, mikä rentouttaa, mutta myös vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Leikkaus on hyvin puhdas ja selkeälinjainen, ja siinä otetaan huomioon hiusten oma laskeutumis- ja kasvusuunta sekä pyörteet. Energialeikkauksen jälkeen hiukset asettuvat luonnollisesti ja niiden muotoilu on helppoa ja vaivatonta.

 

Ekokampaajan käyttämissä tuotteissa ei ole ihmiselle tai luonnolle haitallisia kemikaaleja, vaan asiakkaan ja kampaajan terveys, sekä ympäristöystävällisyys on otettu huomioon. Liikkeessämme käytettävä Less is more -sarja on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, mikä on merkki niin ekologisuudesta kuin eettisyydestäkin.

La Cordier Ekologisk Hårvårdsserie

Savivaalennus

Ruotsalaisen ekokampaaja Inger La Cordierin kehittämä La Cordier -savivaalennus on luonnollinen vaalennusaine. Vaikuttavat aineet ovat savi, sooda ja vetyperoksidi. Savi ei sisällä voimakkaita ammoniakkia tai persulfaatteja. Menetelmä on yksi  hellävaraisimmista vaalennusmetodeista maailmassa.

Savivaalennuksella voidaan vaalentaa hiuksia, kirkastaa vaaleaa väriä sekä tehdä raitoja. Käsittely voidaan tehdä luonnolliseen sekä värjättyyn pohjaan vaaleasta keskitummaan hiukseen asti. Lopputuloksena on eläväinen ja luonnollinen sävy. Savella saa kauniita beigejä, toffeen ja kullan vaaleita sävyjä.

Tee ekoteko ja valitse ympäristöystävällinen vaihtoehto!

 

 

La Cordier Savivaalennus-menetelmällä saavutetaan erinomainen lopputulos. Savivaalennus on biohajoava, ekologinen ja luonnollinen vaihtoehto vaalennuksiin ja raitoihin.

 

Yllä ennen ja jälkeen kuvia.

Ekoyrittäjä-jäsenyys

 

Bulevardi 10 on Suomen Ekoyrittäjien sertifioima ekokampaamo.  Täytämme kaikki tiukat kriteerit, jotka on asetettu jäsenyrityksille. Lainaus heidän sivustoltaan:

"Ekologisesti vastuullinen yritystoiminta ottaa huomioon toiminnan vaikutukset ympäristöön. Tuotteen/palvelun turvallisuuteen ja sen ympäristövaikutuksiin kiinnitetään huomiota sen koko elinaikana: tuotanto, käyttö ja hävitys. Lisäksi yrityksellä on sosiaalinen vastuu sidosryhmistään."

 

Yritystoiminnan vastuullisuutta mitataan eri kriteerien perusteella. Suosittelemme, että tutustut niihin Suomen Ekoyrittäjien sivustolla.

SUOMEN

EKOYRITTÄJÄT

MENU

VARAA AIKA

Bulevardi 10

 

Ajanvaraus & tiedustelut: 050 579 1293

 

Palvelemme Ma-Pe 9-18,

La sopimuksen mukaan.

 

Ekokampaamo Ma-Pe 9-18,

La ja iltaisin sopimuksen mukaan.

 

Käyntiosoite: Rovakatu 10 C1, 96200 Rovaniemi

Tietosuoja