Bulevardi 10

ECOSHOP

Kauneutta luonnollisesti

 

EcoShopistamme löydät monipuolisesti laadukkaita ja ekosertifioituja luonnonkosmetiikka sarjoja. Kiinnitämme tuotevalinnoissa huomiomme tekniseen laadukkuuteen ja tuotteiden luonnonmukaisuuteen. Suosimme mahdollisimman luonnonmukaisia vaihtoehtoja, mutta tärkeintä on aina ammattimainen ja onnistunut lopputulos.

ZAO - Ekologinen & vegaaninen meikkisarja

 ZAO on kehittänyt reseptejä, joilla on 100% luonnollinen alkuperä, jotka ovat rikastettu aktiivisilla orgaanisilla ainesosilla ja jotka  kaunistavat ihon hellästi. Häikäisevät värit ja tekstuurit, ainutlaatuinen yhdistelmä mukavuutta ja pitkäikäisyyttä ovat vietteleviä. Nauti tästä innovatiivisesta tuotteesta modernissa, mutta tyylikkäässä ja luonnollisessa asussa: bambu.

Yksinkertaisen ja innovatiivisen järjestelmän ansiosta kaikki tuotteemme ovat täytettäviä. Täytteet vähentävät kustannuksia sekä turhia pakkauksia. Bambu-tuotteet tulevat myös tyylikkääseen pussiin, mikä tekee niistä vieläkin kestävämpiä.

Bulevardi 10:llä on ZAO:n yksinoikeus  Rovaniemellä.

Rahua, ekologiset hiustenhoitotuotteet

Rahua on ylellinen kokoelma hiustuotteita, jotka on valmistettu 100% luonnonmukaisista ja luonnollisista ainesosista. Kaikki tuotteet ovat vapaita synteettisistä materiaaleista, kuten parabeeneistä ja sulfaateista, ja sisältää vain sertifioituja ja kestäviä ainesosia, jotka ovat hyväksi hiuksillemme ja ympäristöömme.

Rahuan salaisuus on virkistävä ja ravitseva Rahua-öljy, joka on täynnä Omega 9 ja hyödyllisiä mineraaleja, jotka tuottavat hyviä tuloksia. Rahua-öljyä uutetaan käsin vuosisatojen perinteisten menetelmien mukaisesti.

The Ohm Collection

The Ohm Collection on hollantilainen tuotemerkki, jonka taustalla on joukko pioneereja, jotka rakastavat tehdä tuotteita, jotka toimivat. Kauniita, tehokkaita tuotteita, jotka hyödyttävät sekä ihmisiä, että planeettaamme.

The Ohm-kokoelman ensimmäinen tuote oli  Deo Dorant, joka on tehokkain luonnollinen deodorantti, jauheena. Käyttämällä eksoottisia eteerisiä öljyjä mahdollisimman korkealaatuisina, Deo Dorant tosiasiallisesti suojaa hajustettua kehoa sen sijaan, että se vahingoittaisi sitä.

 Kokoelmaan kuuluu myös mm. ravitseva päivä- ja yövoide sekä suojaava aurinkovoide.

Tuotteet ovat 100% luonnollisia ja turvallisia.

Less Is More

Less is More -tuotteissa käytännöllisyys yhdistyy yksinkertaisuuteen, kauneus hyvinvointiin ja eettiset huolenaiheet esteettisiin tavoitteisiin. Innovatiiviset tuotteet koostuvat yksinomaan luonnollisista raaka-aineista, jotka on valittu niiden tehokkuuden ja puhtauden, sekä ihon ja luonnon optimaalisen sietokyvyn mukaan. Raaka-aineet ovat uusiutuvia ja ne hankitaan sertifioiduilta luomuviljelijöiltä aina kun mahdollista. Tuotteet ovat siis nopeasti ja sataprosenttisesti biohajoavia. Tarkkaan valittujen luonnollisten eteeristen öljyjen käyttö optimoi tuotteen tehokkuuden ja tehostaa sen kykyä luoda hyvinvointia ja mielihyvää.

Tehokkuus, ympäristön kunnioitus ja käyttäjän hyvinvointi ovat perustavoitteita, jotka jokainen Less is Moren hiustenhoitotuote myös toteuttaa.

Flow Kosmetiikka - Superravintoa ihollesi

Se mitä laitat ihollesi on tärkeää. Puhtaat, ravintorikkaat ja aidot raaka-aineet varmistavat ihosi kauneuden ja pehmeyden. Tuotteisssa ei ole mitään ylimääräisiä ainesosia, eikä niistä myöskään ole poistettu mitään luonnollista ja kauneudelle tärkeää.

Flow-tuotteet ovat koostumukseltaan tiivistemäisessä muodossa. Useimmissa voiteissa ei ole lainkaan vettä, joten ne ovat todella riittoisia ja täynnä vaikuttavia aineita. Todella pieni määrä tuotetta riittää hoitamaan ja kosteuttamaan ihoa tehokkaasti. Ihollesi päätyy vain todellista, puhdasta superravintoa luonnosta joka näkyy ja tuntuu pehmeänä, sileänä ja terveenä ihona.

Tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa, ehdottoman tarkkoja luonnonkosmetiikan laatustandardeja noudattaen. Jokainen tuote on valmistettu yksilöllisesti ihmiseltä ihmiselle - meiltä sinulle. Sinun ei siis tarvitse pohtia mistä tuote on peräisin, onko siinä kaikki ihosi tarvitsemat ravinteet tai miten se on tuotettu. Flow huolehtii näistä asioista puolestasi.

Flow-tuotteet valmistetaan pientehtaalla Hyvinkäällä.

EkoPharma - Kotimainen ekokosmetiikka

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteiden aktiiviaineiksi on valittu kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Tuotteissa käytetään ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoillemme että tuotekehitykselle. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteiden säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia.

EKOPHARMA-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100%.

Liikkeessämme myynnissä ovat EkoPharma shampoot, hoitoaineet, muotoilutuotteet sekä kasvojen puhdistus- ja hoitotuotteet.

Evolve - Artesaanituotteet

Evolve on luonnonmukaisten ja luonnollisten iho-, kehon- ja hiustuotteiden tuottaja. Luomme tuotteemme käsin luonnollisista ja orgaanisista öljyistä, voiteista ja luonnollisista raaka-aineista, jotka ovat peräisin eri puolilta maailmaa.

Kaikki tuotteemme ovat vegaanisia ja eläinkoevapaita, ja ne on valmistettu pienissä erissä, jotta ne varmistaisivat tuoreuden. Evolve perustettiin helpottamaan terveyttä ja ekologisuutta arjessa.

I Am Eco Cosmetics

Ekologinen ihonhoitosarja perustuu vanhoihin perinteisiin ja nykyaikaiseen yrttitietouteen. Puhdas, luonnollinen ihonhoitosarja luonnollisista raaka- aineista.

Tuotteissa käytetään uusiutuvia luonnonvaroja, tuoreita kylmäpuristettuja kasviöljyjä, yrttejä, merilevää, vitamiineja ja mineraaleja, jotka ravitsevat ja tasapainottavat ihoa.

I Am Eco Cosmetics -sarja valmistetaan käsityönä Pietarsaaressa.

Dabba - luonnonvoimaa

Dabba hiustuotteiden salaisuus ovat männynneulat, tarkemmin sanoen niiden kukkaisvesi. Pohjoisen neulaset ovat pakattuja vitamiineilla kuten, A, B, C, E, K. Lisäksi neulaset sisältää hyödyllisiä lipidejä, mineraaleja, kuten magnesuimia, rautaa, kuparia ja mangaania. Flavonoidit on vaikuttavat edistävästi ihoon ja hiuksiin.

Phyt's

Phyt's tuotteet ylittävät luomusertifikaattien edellytykset, tuotteet on tehty 100 % luonnonraaka-aineista, täydellisen turvallisen ja tehokkaan hoitotuloksen aikaansaamiseksi.

Luonnolliset raaka-aineet ilman keinotekoisia säilöntäaineita ovat kaikkien Phyt's tuotteiden perusta.

Abel - 100% luonnollinen tuoksusarja

Abelin Vita Odor sisältää 100% luonnollisia ainesosia ja   Abelin viisi tuoksua luovat näin ainutlaatuisia dynaamisia tuoksuja ihollasi.

 

Vita Odor on kokoelma luonnollisia ja ekslusiivisia tuoksuja, joissa yhdistyy 2000-luvun teknologia ja luonnon parhaimmat raaka-aineet.

Farfalla

Farfalla on perustettu Sveitsissä vuonna 1985.

- Huippulaatuista luomukosmetiikkaa

- 100% luonnollisista ainesosista, joista jopa 99% luomua (NaTrue)

- Puhtaampaa kuin tarkimmat sertifikaatitkaan edellyttävät

- Reilua kauppaa - toiminnan perustana todellinen eettisyys

- Yli 400 tuotetta sopii vegaaneille

- Farfallan tuotteet ovat valmistettu kestävää kehitystä vaalien

- Näkyvät hoitotulokset

- Käytössä maailman parhaissa spa:issa ja hoitoloissa

- Dermatologisesti testattu - sopii todella herkkäihoisillekin

- Ei eläinkokeita / ei myy Kiinaan

- Täydellinen kasvojen-, vartalon- ja hiustenhoitosarja, laaja valikoima luomuöljyjä, fantastiset luomuparfyymit, miesten tuotteet, luomuhuonetuoksut. Paljon ihania lahjaideoita!

 

Farfalla ja hyväntekeväisyys

Reilun kaupan antaman taloudellisen hyödyn lisäksi Farfalla tuo viljelyalueen ihmisille myös muuta hyvinvointia. Madagaskarilla Farfalla on kustantanut paikallisille hammaslääkäriaseman ja äitiysneuvolan. Farfalla rakensi tukevan sillan lasten turvallisen koulutien varmistamiseksi. Farfalla on toimittanut Laosin kouluihin kirjoja. Farfalla tukee naisyrittäjien toimintaa paikoissa, joissa se on haasteellista, esimerkiksi. Sisiliassa ja Marokossa. Tehtaallaan Sveitsissä Farfalla pitää huolta hyvästä työilma­piiristä.

Alkuun

MENU

VARAA AIKA

Bulevardi 10

 

Ajanvaraus & tiedustelut: 050 579 1293

 

Palvelemme Ma-Pe 9-18,

La sopimuksen mukaan.

 

Ekokampaamo Ma-Pe 9-18,

La ja iltaisin sopimuksen mukaan.

 

Käyntiosoite: Rovakatu 10 C1, 96200 Rovaniemi

Tietosuoja